Lia Virkus soovitab: Hakkliha grillvardad

Hakklihavardad
Neljale
Veisehakklihast saad valmistada kerged ja lahjad lihavardad, mis sobivad hästi vürtsika kastmega. Näiteks jogurti-küüslaugukastme või teravama tomatikastmega.
4 puitvarrast
700-800 g veisehakkliha
2 muna
2-3 purustatud küüslauguküünt
1 dl hakitud peterselli
2 tl soola
0,25 tl musta pipart
1 tl kuivatatud tüümiani
Määrimiseks:
2 sl tomatipastat
2 sl sojakastet
2 sl õli

Pane puuvardad külma vette likku. Sega hakkliha soola, pipra ja tüümianiga. Lisa muna, petersell ja purustatud küüslauk, sega ühtlaseks. Tainas jääb eriti ühtlase konsistentsiga, kui seda kloppida. Vormi tainast ümber varraste rullid. Sega tomatikaste, sojakaste ja õli ning määri sellega rullid kokku. Grilli aeg-ajalt keerates 15-20 minutit.

Reklaam