Lia Virkus soovitab: Tatra-hakklihapallid tomatises koorekastmes

Neljale kuni kuuele

Ahjuvormis saad üheaegselt valmis nii tatart sisaldavad lihapallid kui ka maitseka koorese kastme tatra juurde. Serveeri rooga keedetud tatra ja värske salatiga.
500 g segahakkliha
1 suurem sibul
2 küüslauguküünt
2 muna
1 dl tatart
3 sl hakitud lehtpeterselli
3 dl puljongit
1 dl köögi-või vahukoort
1 dl maitsestatud tomatikastet
soola, musta pipart

Haki sibul ja purusta küüslauk, sega koos munade ja keetmata tatraga hakkliha hulka. Maitsesta soola, pipra ja hakitud lehtpeterselliga. Vormi kanamunasuurused pätsid (9–10 tk) ja tõsta ahjuvormi. Sega puljong koore ja tomatikastmega, vala pallidele. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit.


Reklaam