Neljale kuni kuuele
Lihtne ja maitsev kartulisalat sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks, ent ka suvisele grillipeole. Kes soovib, võib vahelduseks kana asendada tuunikalaga.
• 1 kg keedetud värskeid kartuleid • 2 grillkanakoiba • 200 g rediseid • 2 väikest kurki • 4 keedetud muna • 1 punt tilli
Kaste: • 6 sl viinamarjaseemne- või oliiviõli • 2 sl sidrunist pressitud mahla või õunaäädikat • 2 tl soola • 1 tl musta pipart • 1 sl vedelat mett
Pane kastmeained kaanega purki ja loksuta segi. Tükelda kanaliha. Lõika redised viiludeks, samuti kurgid. Tükelda kartulid ja munad, haki till. Pane kõik salatiained kaussi, sega kastmega läbi ja jäta veidikeseks maitsestuma.