Lia Virkus soovitab:Rabarberimuffinid


12 tk

Esimesed kevadised rabarberid kutsuvad küpsetama. Miks mitte valmistada neist maitsvaid karamelliseid muffineid!


• 3,5 dl nisujahu • 2 tl küpsetuspulbrit • 2 dl fariinsuhkrut • 1 tl kaneeli • 1 muna • 1,5 dl maitsestamata jogurtit • 1 dl õli • 250 g tükeldatud rabarberit

Peale: • 2 sl suhkrut • 1 tl kaneeli soovi korral pärlsuhkrut


Sega jahu, küpsetuspulber, fariinsuhkur ja kaneel. Klopi muna lahti, lisa jogurt ja õli. Vala munasegu kuivainetega kokku ja sega kiirelt ühtlaseks. Lisa ka tükeldatud rabarberid. Jaota tainas paberist vormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse (minu lemmikud on silikoonist muffinivormid, mida määruima ei pea) ning puista peale suhkru-kaneelisegu. Soovi korral puista ka pärlsuhkrut. Küpseta 175kraadises ahjus 15–20 minutit. Proovi tikuga küspsut, tikk peab jääma kuivaks.


Reklaam