Jõulud 2021 Raadio 7 eriprogrammis

Millised olid esimesed jõulud? Ilmselt inglid ei laulnud kooris ja punase palituga mees ei kõndinud kingikotiga ringi…ning pidulikke jumalateenistusi ka ei peetud.

Raadio 7 jõulu programmis 23.12.2021 kuni 01.01.2022. kõlab suurepärane muusika, erisaated toovad  Sinu koju lood ka kõige esimestest jõuludest ja sellest, kuidas muudetud elud on  mutunud igaveseks just sellest ajast alates, kui sündis Jeesus- Maailma Valgus.

Ole meiega ja anna uus tähendus jõuludele!

Jõulu eriprogrammis on uusi saateid, mis igal päeval algavad samadel aegadel, ja kindlasti jäävad ka tavaprogrammist igal päeval kinnistunud aegu nagu näiteks kell 8.45 mõtiskleb Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu ja mõtisklus kordub kell 20.00.

Lisame igal hommikul nii kella 9.45 paiku mõnusa jutukese lastele Kari Vinje ,,Adriani saladus“- lood on eri pikkusega, seetõttu on mõnel hommikul algus varem ja teisel korral ehk minutit paar hiljemgi.

Lugemised on eetris tänu koostööle Tartu Maarja kiriku juures tegutsevale Maarjateatrile.

Kaasaegset jõulumuusikat, ka kõige uuemaid palasid valib muusikapiloot Ants Ilves kella 10 st 12-ni.

Edasi on sõnasaated ja kell 15st sätime eetrisse jõuluklassikat.

Kl 16.00  vahendame 23.12 kuni 1.01, välja arvatud pühapäevadel, helisalvestusi kohtumistelt ,,Loodud Sõna“ õhtutelt Tallinna Jaani kirikus.

Valikkavas on Üllar Saaremäe, Arne Hiob, Guido Kangur, Juhan Kilumets,Tunne Kelam, Vladislav Koržets, Priit Hõbemägi, Lauri Vahtre, Lembit Peterson.

23.12. kell 22 avame jõuluposti ja mängime helilisi postkaarte tervitustega Eestimaa kirikujuhtidelt.

24.12. kell  12 00 on Raadio 7 stuudios perekond Laikred

18.00  avab jõuluöö müsteeriumi EKNK piiskop Ago Lilleorg

Keskööl saame osa jõulujumalateenistusest.

Esimene jõulupüha viib meid kl 10 algavas saates ,,Aja Silm“ sümbolite juurde – miks on Johannese evangeeliumi algusesteksti esimeses kolmes reas sümboltähendusi enam kui sõnu, mida sealt loeme. Stuudios on  dr theol Jaan Lahe. 

kl 12.00 on jutusaated. E: miks me tähistame aastavahetust, T: Aeg rääkida stuudios onTiit Toots, K: kunstnik Aapo Pukk kirjeldab oma teekonda Tartu Pauluse kirikusse kõrvalaltari maalide valmimiseni, N:Lugu neitsi Maarjast  avab isa Philippe Jourdan, R: uurime, mida jätame aastast 2021 tulevastele põlvedele.

Tänan, et oled meiega ja annad uue tähenduse jõuludele!

PS  Jõulu erikava sisututvustus lisandub siia jooksvalt.

Reklaam