Lia Virkus soovitab:kiire hakklihasupp nuudlitega

Kuuele

Lõbusa tähepasta või nuudlitega hakklihasupp on kogu pere lemmik. Tomatihooajal kasuta supis värskeid vilju, muul ajal tomatipastat.


• 400 g kodust hakklihasegu • 2 sl õli • 2 sibulat • 2 küüslauguküünt • 1,5 l puljongit või vett • 1,5 dl tähekujulist pastat või nuudleid • 2 tomatit või 2 sl tomatipastat • 2 marineeritud kurki • soola • pipart

Serveerimiseks: • hakitud peterselli ja tilli • hapukoort


Kuumuta paksupõhjalise kastruli põhjas õlis hakitud sibulat ja küüslauku 1 minut. Lisa hakkliha ja pruunista. Vala peale puljong ( või vesi) ning kuumuta keemiseni. Lisanuudlid ja tükeldatud tomatid või tomatipasta, keeda väiksel tulel 5 minutit. Sega juurde hakitud kurgid ja maitsesta vajaduse korral veel soola-pipraga. Puista peale hakitud maitserohelist ning serveeri hapukoorega.

Reklaam