Lia Virkus soovitab:Kõrvitsa-ananassimuffinid

12 tk

100 g võid

4 dl jahu

2 dl tumedat suhkrut

2 tl küpsetuspulbrit

2 tl kaneeli

3 muna

300 g puhastatud kõrvitsat või 3 dl kõrvitsapüreed

1 väike konserv (227 g) purustatud ananassi

Tükelda kõrvits ja rösti küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 200-kraadises ahjus 20 minutit. Lase väheke jahtuda ja püreesta.

Sulata ja jahuta või. Sega kuivained omavahel.

Vispelda munad lahti ning lisa kõrvitsapüree, ananassikonserv koos mahlaga ja jahtunud sulavõi. Lisa munavahule ka kuivainesegu.

Jaga tainas paberist muffinivormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse või silikoonist muffinivormi.

Küpseta 200-kraadises ahjus 12‒15 minutit või kuni muffinid küpsed. 

 
 
 

Reklaam