Pühadenädala programm

joulukaunistusRaadio 7 pühadenädala (24.-31.12) programm on igapäevasest raadioprogrammist erinev.

Lisaks jõulumeloodiatele, mida vaid nendel pühadel laulame või kuulame, tutvustame oma portreesaadetes toredaid inimesi, kes meie keskel ja kes jagavad meiega oma tee leidmise lugu.
Nii on meiega igal päeval kell 12 algavas saates Helen Lokuta, Pille Lill, Olav Maran, Erki-Sven Tüür, Lia Virkus ja teised meile tuntud ja teokad inimesed.

Kultuuripärandi aastal teeme tagasivaate Eesti Piibliseltsi sünniloo eelsesse ja järgsesse aega. Nendes saadetes peatume lähtekohtadel, mis on meie eestluse kujunemise loos eriti olulised. Saadetes kõnelevad teoloogid, keelteadlase, ajaloolased. Eetrisse jõuab sari Eesti Kirikute Nõukogu toel. Järjelugu ,,Mitte ainult regivärsist“ on eetris pühadenädalal kell 15.

Saame tuttavaks meie vaimuliku muusika loojatega, kes igapäevaselt on oma kirikus või koguuses  muusikaga nii Jumalat kui rahvast teeninud.  Alates 25.dets on igal õhtul kell 19 meid Looja kiituseks helide maailma viimas Voldemar Kaasik, Eha Haamer, Ärni Kiisküla, Helena Kadarik, Anne Metsala, Astrid Teekel ja teised armasatud kirikumuusikud.

Õhtustes saadetes, mis algavad kell 22  taasavastame sümbolite tähendusi, eriti nende, mis ka jõuludega seoses nii igapäevaseks on saanud.

Aastavahetuse eel teeme ka tagasivaateid aastale. Meenutame olulisemaid sündmusi, mis on kujundanud meie kirikumaastikku. Meie jõulupostkastis on häid soove nii kirikujuhtidelt kui kuulajatelt. Ja ,,Piparkoogitunnikeses“ (kell 17) kuulemejõulumälestusi, mis teevad hinge soojaks ja muudavad jõuluaja imeliselthingekosutavaks.

Raadio 7 jõuluprogramm on eetris 24. detsembrist 6-nda jaanuarini. Järelkuulata saab kodulehelt www.raadio7.ee

Rõõmsaid jõule kõigile!

Reklaam