Euroopal on LOOTUST

Sellise lootustandva sõnumiga saabus Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku esindus Poolast, kus koos olid nelipühi kirikute juhid Euroopast. Konverentsil julgustati osalejaid teenima rahvast ja üksteist Jumala poolt antud andidega, olles samas üksteise suhtes alandlikud nagu Jeesus seda oli.

Konverentsist osavõtjad uurisid üheskoos Vana testamendi maakuulajate lugu aluseks võttes, et milline on Euroopa täna, ja erinevate mõtete kokkuvõtteks saab  öelda, et  Jumal tegutseb Euroopas ka täna – mitmed  pagulased on näinud Jumala kõikväelist tegutsemist ja selle mõjul ka ristiusku pöördunud. Järeldus on, et Euroopal on LOOTUST.

Konverentsil jagati ka kirikute vahel ülesandeid  ja Eestile usaldati koguduste kasvu töö organiseerimine, vastutus uute koguduste rajamise eest kogu mandril. Sellest tulenevalt  toimub  Eestis mitmeid rahvusvahelisi  uute koguduste rajamise konverentse.

Ühtlasi on see tunnustus, et  oleme siin Eestis juba mitu aastat just seda tööharu edendanud, selgitab ENKN juht Alur Õunpuu. “Eesõigus annab tunnistust,et me oleme mitu aastat õiges suunas tegutsenud. Rajada uusi kogudusi ja anda inimestele võimalus tulla Jumala juurde.“

 

Laen pleierit ...

Reklaam