25 aastat muudetud elusid.

 

Tähistame Eesti Vabariik 100 ja tähistame 25 aastat Raadio 7. Teame, et vaid demokraatlikus riigis on võimalik kristliku sõnumiga raadiojaama töö. Selle töö vili on inimeste muudetud elud. Seekord on suvises ,,Sõna tänaseks päevaks” väljaandes lood, mis kirjeldavad elumuutust. Inimesed on erinevad ja loodki on erinevad. Me tahame oma ellu muutust, kuid tihti jääb see vaid tahtmiseks. Muutuseks vajame positiivset impulssi. Vajame, et keegi usuks meisse, näeks meis head. Nii meenutab üks noor naine oma elumuutvat kogemust. Ta oli oma eluga ummikus. Koolis öeldi, et nii jätkates lõpetab ta mudas. Kuid see ütlemine ei aidanud teda kuidagi elus edasi. Muutus algas siis, kui Jumala elumuutev arm tuli tema ellu. Ta hakkas nägema võimalusi, õppis ennast nägema nagu Jumal teda näeb. See naine tunnistab, et muutus tuli meeleuuenduse kaudu.

Meie domineerivad mõtted määravad meie käitumise .Inimene, kes toidab ennast kirglike mõtetega, kogeb probleeme sellel alal. Kui toidame oma mõtteid rämpsuga, narmendab meie elu. Kui mõtleme allahindavalt enesest, tõmbume teistest eemale. Kui ütleme, et olen rumal ja ei oska, siis me ei katsetagi. Kui inimene soovib muudatust oma elus, algab see muudatus tema mõtetes. Piibel nimeta b seda protsessi meeleuuendamiseks, mitte ajuloputamiseks. Meeleuuendus on tahtlik protsess, sest muutumine algab meie mõttemaailmast. See uuendus väljendub uues meelsuses ja suhtumistes. ,,Sõna tänaseks päevaks” annab igaks päevaks vähemalt ühe positiivse mõtte, rääkimata julgustusest, mida me ikka ja taas vajame. Hiljuti soovis üks tippametnik endale ,,Sõna tänaseks päevaks” väljaannet. Selgituseks ütles, et meie ümber on nii palju negatiivsust ja seepärast vajab ta Jumala armu positiivset väljendust, mis aitab igapäevaelu väljakutsetega toime tulla.

Kindlasti te teate kedagi, kes teab kedagi, kes vajab julgustavat Sõna, ,,Sõna tänaseks päevaks” on hea kaaslane elumuutuste teel.

Reklaam