Lia Virkus soovitab : küüslaugu-ürdisai

Küüslaugu-ürdisai
Neljale
Hea suutäis seniks, mil tõhusam kõhutäis on valmimas. Saia võid teha ahjus, aga ka grillil. Või väga hea serveerida ka suvise salati kõrvale…
Krõbe ja mõnus!

1 pikk sai
100 g pehmet võid
2 sl hakitud lehtpeterselli
3 küüslauguküünt
0,5 tl soola
musta pipart

Pane kaussi või, sega hulka hakitud petersell ja küüslauk ning maitsesta soola-pipraga. Tee saia sisse 3-4 cm tagant sisselõiked, nii et alt jääb sai kokku. Määri lõigetesse küüslaugu-ürdivõid. Keera sai fooliumisse ning küpseta 200kraadises ahjus 7-8 minutit. Tee foolium pealt lahti ja lase veel 5 minutit küpseda, et sai jääks krõbe.

Reklaam