Hetkel eetris:
Päevasild

Lia Virkus soovitab: Hakklihakaste letšoga

Hakklihakaste letšoga
Neljale
Valmistusaeg: 20 minutit
Letšoga hakklihakaste sobib eriti hästi spagettide või muude pastatoodete juurde, kuid seda võib pakkuda ka riisiga.

300 g hakkliha
1 sibul
1 suur purk (0,7 l) letšot
2 tl kuivatatud basiilikut
soola
pipart

Pruunista pannil hakkliha ja hakitud sibul, maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Vala peale letšo, sega läbi ning lase keema tõusta. Vajadusel maitsesta veel pipra ja soolaga. Kui kaste tundub liiga paks, lisa veidi vett.

samuti kõrvale. Viiluta šampinjonid, pruunista õlis ning eemalda pannilt. Tükelda kana ja pruunista ka see. Tõsta vokkpannile tagasi kõik kõrvale pandud ained, lisa keedetud riis ja nõrutatud ananassitükid. Kuumuta segades 5 minutit ning maitsesta sojakastmega. Serveeri kohe

Reklaam