Lia Virkus soovitab:  Küpsisetort kohvi ja hapukoorega isadele

Küpsisetort kohvi ja hapukoorega
Mahlane ja maitsev, nagu üks küpsisetort ikka! Pruun šokolaadiglasuur teeb tordi ahvatlevaks ja kauniks!

3 pakki ( a 180 g )neljakandilisi küpsiseid, kohvi-või kakaomaitselisi

500 g hapukoort
3 dl kanget kohvi
1, 5 sl suhkrut
Glasuur: 1, 5 sl võid
1, 5 sl kakaopulbrit
2 sl hapukoort
2, 5 sl suhkrut

Valmista kange kohvi ja maitsesta suhkruga, lase jahtuda. Kasta küpsised kohvi sisse ja lao alusele 4×4 küpsist.
Määri peale pool hapukoorest. Seejärel lao peale taas uus kiht kohvi sisse kastetud küpsistest ja kata ülejäänud hapukoorega.
Peale viimane kiht kohvi sisse kastetud küpsiseid. Tõsta tort glasuuri valmistamise ajaks külma.
Sulata või ja sega hulka ülejäänud glasuuri ained, määri  glasuur tordile ja tõsta üleöö külma.
Kaunista meelepäraselt.

Reklaam