Lia Virkus soovitab: Tatra-kanalihahautis

Tatra-kanalihahautis
Neljale
Kerge ja maitsev roog tatraroogade armastajatele. Tatra võib ka eelmisel päeval valmis keeta, nii valmid roog kiirelt!
3 dl keetmata tatart
5-6 dl vett
2 porgandit
1 sibul
400 g kanahakkliha
1 sl õli praadimiseks
2 tomatit
Soola, musta pipart
Soovi korral  väheke ketšupit
Kaunistamiseks värsket peterselli

Keeda pestud tatar pehmeks ja maitsesta soolaga. Vajadusel lisa keemise ajal vett juurde. Koori porgandid ja riivi jämedalt., haki sibul. Pruunista pannil õlis porgandit, sibulat,
hakkliha 3-4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3 minutit. Kalla pannitäis tatra juurde potti, sega hästi läbi ja keeda üheskoos veel 10 minutit. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga, puista serveerides üle hakitud
lehtpeterselliga.

Reklaam