Lia Virkus soovitab: Munarull röstpaprika-toorjuustutäidisega

Munarull röstpaprika-toorjuustutäidisega
12 tk
Lihtne juustuga munarull pakub maitseelamust. Pole vahet, kas kasutad täidises omaröstitud või konserveeritud röstpaprikaid, aga Sweet Chilli kastmega segatud toorjuust on siin küll asendamatu. Maitseb hea nii ahjust tulnuna kui ka järgmisel päeval külmalt.

6 muna
1 dl jahu
5 dl piima
200 g riivitud juustu
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
1 dl hakitud tilli, murulauku või peterselli
Täidiseks:
3 röstitud paprikat (u 150 g, võib ka konserveeritud kujul)
300 g Philadelphia maitsestamata toorjuustu
0, 5 dl magus-teravat tšillikastet

Haki röstitud paprika, sega toasooja toorjuustu ning tšillikastmega. Kata kõrgete äärtega suure ahjuplaadi põhi ja servad küpsetuspaberiga. Haki maitseroheline. Vahusta munad, lisa jahu ja piim, juust ning maitseroheline. Maitsesta. Vala ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi juures 25–30 minutit, kuni muna on hüübinud ja pealispind pruunistunud.
Võta plaat ahjust ja kummuta küpsetuspaberiga kaetud lauale, nii jääb pruunistunud pool väljapoole. Määri kohe peale toorjuustutäidis ja keera küpsetuspaberi abil rulli, paki rull tihedalt paberisse, liitekoht allpool. Hoia kuni laualeviimiseni jahedas. Serveerimisel lõika viiludeks.

Reklaam