Lia Virkus soovitab: Munarull toorjuustu täidisega

2 sp võid
6 muna
5 dl piima
1 dl jahu
150 g riivitud juustu
200g sinki ,
Sool. Pipart.
1 dl hakitud tilli
Täidis 300 g toorjuustu

Kata suur ahjuplaadi põhi ja servad küpsetamispaberiga. Määri paber pehme
võiga. Haki maitserohe ja sink peeneks. Vahusta
munad, lisa jahu. Piima. Juust. Sink,vorst. Maitserohelist. Vala
ahjuplaadile ja küpseta 200 c juures 25=30 minutit kuni muna on hüübinud
ning pealt pruunistunud. Võta plaat ahjust ja vala küpsetuspaberiga kaetud
lauale, nii et pruunistunud pool jääks väljaspoole. Määri peale toorjuustu
ja keera rulli. Paki tihedalt paberisse,liitekoht allpool. Hoja jahedas ,
lõika viiludeks
Head isu.

Reklaam