Lia Virkus soovitab: Kiire panniroog riisi ja kanaga

Neljale
Tomatisalsa annab panniroale mõnusalt terava maitse. Kui eelistad mahedamat toitu, kasuta salsa asemel mõnda maitsestatud tomatikastet.

400 g kanakintse
2 sl õli
3 dl vett
1 kanapuljongikuubik
2,5 dl tomatisalsat või maitsestatud tomatikastet
200 g kiirriisi
200 g riivitud juustu
soola
pipart

Lõika kanaliha kuubikuteks ja pruunista pannil õlis, maitsesta soola-pipraga. Lisa vesi, puljongikuubik ( või 3 dl puljongit) ja salsa ning kuumuta keemiseni. Seejärel keera kuumus väiksemaks, sega pannile teiste ainete hulka riis ning hauta kaane all 5–7 minutit. Kui kasutad mõnda muud riisi, mitte kiirriisi, keeda see enne pehmeks või hauta lihtsalt kauem. Puista peale riivjuustvälja ja lase kaane all juustul sulada 5-10 minutit. Naudi!

Reklaam