Lia Virkus soovitab: Tuunikalasalat

Tuunikalasalat
Neljale
Maitsev salat tuunikalast, köögiviljadest ja makaronidest valmib paarikümne minutiga. Samal ajal kui makaronid keevad, jõuad valmis tükeldada muud salatiained.

200g makarone
1 väikem sibul
1 karp tuunikala õlis
2 paprikat
100 g kirsstomateid
3 sellerivart
Kaste:
2 dl majoneesi
1 dl hapukoort
2 küüslauguküünt
2 tl Dijoni sinepit
Soola-pipart (või sidrunipipart)

Keeda makaronid, nõruta sõelal ja loputa külma veega, et nad ei kleepuks jahtudes. Samal ajalhaki sibul ning tükelda paprika ja seller. Sega nõrutatud tuunikala, sibul, paprika ja seller. Valmista majoneesist, hapukoorest, purustatud küüslaugust ja sinepist kaste ning maitsesta soola-pipraga. Sega makaronide hulka kala-köögiviljasegu ja kaste. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.

Reklaam