Lia Virkus soovitab:Kana köögiviljarohkel riisipadjal

4-6-le
Lihtne, kuid maitsev argiõhturoog neile, kes armastavad linnuliha. Pruunista koostisosad poti põhjas kergelt läbi ja pane seejärel malmpotiga roog ahju hauduma!
5- 6 g broileri kondi ja nahaga kintsu-või poolkoiba
1 tl soola
1 tl musta pipart
1 tl paprikat
1 tl kuivatatud peterselli
oliiviõli
1 tl hakitud küüslauku
1 hakitud (puna) sibul
1 punane ja 1 kollane paprika
Väikseid lillkapsaõisikuid ( 200 g )
lehtpeterselli
200 g riisi
3, 5 dl puljongit
Sega kanakintsud soola, pipra, paprikapulbri ja peterselliga. Pruunista kanakintsud malmpoti põhjas õlis mõlemilt poolt ja tõsta kõrvale. Lisa potti hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta õlis läbi ja lisa pestud riis. Lisa ka kuubikuteks tükeldatud paprikad , lillkapsaõisikud ja hakitud lehtpetersell. Kalla peale kuum puljong ja sega läbi. Tõsta kõige peale pruunistatud kanakintsud, kata kaanega. Küpseta ahjus 200 kraadi u 35 minutit või kuni kana küps. Naudi koos külma koorekastme ja ka soovitavalt värske salatiga.

Reklaam