Lia Virkus soovitab:kihiline tuunisalat


kuuele


Pehme ja mahlane salat, milles kasuta tuunikala vees või õlis – just nii, nagu ise eelistad. Tuunikala võid asendada ka muu maitsva kala, näiteks skumbriaga.


Valmistamisaeg 25 minutit + 2–3 tundi maitsestumiseks



6 keedetud muna

1 karp (185 g) tuunikalakonservi

100 g riivjuustu

200 g kodujuustu

1 keskmine sibul

2 dl lahjat majoneesi

1,5 dl maitsestamata jogurtit


Sega majonees jogurtiga. Haki sibul hästi peeneks. Eralda munakollased munavalgetest ja haki mõlemad eraldi. Lao kaussi kihiti hakitud munavalged, riivjuust, pool majoneesi-jogurtikastmest, nõrutatud tuunikalakonserv, hakitud sibul, kodujuust, 5 munakollast ja ülejäänud kaste. Torka salatisse noa või kahvliga augud, et kaste valguks kihtidest läbi. Lase vähemalt 2–3 tundi seista. Raputa peale tilli ja hakitud munakollan

Reklaam