Raadio 7 astub oma kahekümne üheksandasse tegevusaastasse

Eesti ja kogu maailm on selle aja jooksul palju muuunud. Inimese vajadus leida vastused, miks ja mille pärast oleme siin maailmas ja kuidas tegutseda, on meid viinud ikka ja taas tõeotsinguradadele. See on suureks tänupõhjuseks, sest tõesti, nagu kirjutas üks meie raadiokuulaja, et oleme üks neljast raadiojaamast, kes 1990-ndate alguses alustas ja siiani järjepidevalt eetris. Jumal on olnud armuline, kandnud meid läbi  nii headest kui ka raskematest aegadest. Jumal on avanud meie kuulajate südamesilmad ja täitnud hingeigatsusi, mida inimesed ei oskaks ilma Jumalata kuidagi  raadiosaadetesse vormida. Tema kutsub kuulama raadiot ja lugema , ,Sõna tänaseks päevaks“.  Tema juhatab ja inspireerib töötegijaid, kes on kui Jumala saadikud, nad on kingitus meie raadiojaamale. Ka see on tänu põhjus, et meil on mitmeid väga erinevate andidega kaastöölisied, kelle abiga valmivad saated. Niisamuti olete teie, meie kuulajad ja lugejad, suur tänu põhjus, sest Raadio 7 tegutseb ju teie  jaoks ja teie pärast.

Raadio on meedium, mille kaudu me saame kohtuda sõltumata kohast ja ajast, lausa ööpäevaringselt. Nii oleme kasvanud perekonnaks, mis tavapere liikmete poolest kordi suurem. Seegi on Jumala arm, et saame sel moel olla üheskoos ka Jumala kaasteelised. Kõige olulisem on sellest võrsunud sõprus, mille viljaks ongi Raadio 7 järjepidevus. Teie sõprus avaldub toetuses, mis on  ka meie järjepidevuse alustugi. Tänu teile on saanud kasvada viljad, millest saavad taas ja taas uued tõeotsijad osa.

 Oktoobrikuu 7. päeval tähistame  otse-eetriga programmiga hommikul seitsmest õhtul seitsmeni meie raadiojaama sünnipäeva. Meenutame tehtut, unistame, mängime nipiga mänge, avame uksed külalistele.

Rõõmus, mõnus ja õnnistusrohke päev koos teiega. Sünnipäev on ka kingipäev. Palun helistage või kirjutage meile kasvõi juba täna või homme, aga siiski enne 7.oktoobrit, oma mälestus esimesest kohtumisest Raadio 7 -ga, miks te ikka jätkuvalt olete meiega – me kogume need teie mälestused ja jagame meie sünnipäeval eetri kaudu teile, – nii saame üheskoos sünnipäevapeost osa, isegi kui peaksid liikumis- või kogunemispiirangud sel ajal olema, meie oleme ikka koos, et tänada ja kiita! Aga kingitusi võtame ikka vastu. Need palume meie arveldusarvele saata –ikka märgusõnaga,,Kingitus“ –  nii tagame üheskoos Raadio 7 järjepidevuse. Meie sünnipäeva annetusi võtame vastu kogu oktoobrikuu jooksul.

Tänu- ja õnnistustega

Helle Aan

Mtü Raadio7 UCB Meedia  tegevjuht

Reklaam