Ärkame koos! Raadio 7 muudatused saatekavas

Laupäeval 05.08 ja pühapäeval 06.08 toome kuulajani otseülekandena

Äratusteenistused koostöös Peter Nordbergiga Tallinnas Metodisti kogudusest.

Oleme ärkamise lävel. Eestile on mõnda aega prohveteeritud vaimulikku ärkamist. Juuli lõpus toimunud kogunemised Järvamaa Kristliku Keskuse koguduses süütasidki ärkamise tule uuel ja võimsal moel ning teenistused liikusid 31. juulist Tallinnasse, Nõmme Baptistikogudusse ja rohkearvulise osavõtjate tõttu alates 4. augustist Tallinnas Metodisti kogudusse. 5. ja 6.augustil algavad äratusteenistused kell 18.00. Teenistusel jagab Rootsi piibliõpetaja Peter Nordberg prohveteeringutest Eesti ärkamise kohta, otsitakse Jumala ligiolu, ülistatakse ja palvetatakse üheskoos.

Äratusteenistuse ülekande orienteeruv lõpp on 21.30

 

Reklaam